Hlavní obsah
Článek

O Danu Batulkovou (66) je v divadelním a televizním prostředí stále velký zájem. Herečka si nemůže dovolit zpomalit a snaží se zvládat svůj náročný pracovní program.

Kdykoli má hvězda seriálů Černé vdovy, Ohnivý kuře, Policie Modrava či Comeback volno, míří na svou milovanou zahradu, kterou považuje za svůj soukromý ráj. „Když mi vyjde volný den, tak se raduju. Na zahradě je na jaře totiž spousta práce. Můžu si to tam užít a ta vložená energie jde vidět a to mě hrozně baví," říká paní Dana.

S Batulkovou jsme se potkali na výstavě exotických motýlů v trojské botanické zahradě. Mezi okřídlenými krasavci v tropickém skleníku Fata Morgana byla ve svém živlu.

„Vyrůstala jsem na vesnici. V době, kdy se sekaly louky, tam byla spousta motýlů, které člověk už vůbec neuvidí. Já je pořád na zahradě mám. Mám tam motýlí keř, jmenuje se buddleia, na který se z dálky slétají nejrůznější motýli, které člověk často nevidí,” říká Dana Batulková, kterou od práce na milované zahradě neodradí ani její velmi silná pylová alergie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám