Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Divadle Bez zábradlí se začal zkoušet thriller Dennise Kellyho Po konci světa. V hlavních rolích se představí Karel Heřmánek ml. a Sarah Haváčová a divadelní režijní debut čeká filmového a seriálového režiséra a scenáristu Tomáše Mašína.

„Původně mělo jít jen o náš malý soukromý projekt, hledali jsme pro něj prostor a pomohl nám v tom pan Heřmánek, který nám umožnil nazkoušet hru v jeho divadle. Text je hrozně drsný, ale baví mě, jak je napsaný. Viděla jsem Karlovu produkci v angličtině před dvěma lety (v Divadle Na prádle), takže už vím, co od něj čekat. Tehdy zvládl postavu Marka, který je opravdu velký podivín, zahrát skvěle!” říká Haváčová a připomíná, že s režisérem se zná už z dřívějška. Ale nejen s ním.

„Ze zkoušení se těším i kvůli Tomáši Mašínovi, protože jsme si hodně rozuměli při natáčení seriálu Profesor T. Hudbu nám dělá Karel Havlíček, též z Profesora T., a scénu a kostýmy dělá Mariana Kuchařová, která v Profesorovi T. působila pro změnu jako architektka. Ostatně i Karel si zahrál v jednom díle epizodní roli,” směje se herečka.

Příběh o tom, kam až může vést posedlost láskou, mohou diváci v Divadle Bez zábradlí zhlédnout 31.5. a 17.6.

Reklama

Další články

Načítám