Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší finalistka SuperStar Leona Šenková (26) se za své kypré křivky nikdy nestyděla. I přes nadváhu dávala vždy přednost sexy rockovým kostýmkům, v nichž vynikaly nejen její faldy, ale i mohutné poprsí.

Proto velmi překvapila, když na svůj narozeninový koncert, který uspořádala především pro své přátele a rodinu, dorazila v kostýmu cudné jeptišky. Ani v tomto případě ale nezklamala a při vystoupení alespoň odhalila svá statná stehna. „Nebylo to pro mě nějak opovážlivé. Ano jeptiška je sice nevinné a čisté stvoření, ale přátelé říkali, že by mi to i uvěřili, že prý umím mít i nevinný výraz,“ smála se Leona.

Za jeptišku ale zdaleka nebyla poprvé. „Už jednou jsem dokonce tento kostým měla, když mi bylo tak 12 let. Vystupovala jsem na vánoční akademii a ztvárnila roli Whoopi Goldberg s písní I Will Follow Him z filmu Sestra v akci,“ vyprávěla zpěvačka.

Ve skutečnosti by ale tak závazný slib Bohu dát nechtěla, a tak po vystoupení svůj kostým uklidila do skříně a dál pokračuje ve svých světských radovánkách. „Nedokázala bych se vzdát spousty věcí, v tom jeptišky obdivuji,“ řekla s tím, že už se nemůže dočkat, až se svou kapelou Acoustic band vyrazí na turné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám