Hlavní obsah
Článek

„Nelíbí se mi, jak jsou lidé stateční, když jsou anonymní. Hrubí a se zlými úmysly,“ svěřila se Pink (44) v pondělní show Ellen DeGeneres.

Zpěvačka už má dost ponižování maminek na sociálních sítích a rozhodla se, že už své rodinné fotky na svých profilech sdílet nebude. Změnila postoj po neskutečné smršti komentářů pod fotkou z minulého měsíce, kde se objevilo přirození jejího dvouletého syna Jamesona.

Komentující se do Pink pustili s tím, že je nezodpovědná matka, že dává příležitost úchylům, a jak vůbec mohla dopustit, že její syn na sobě neměl plenku. Dokonce jí v komentářích vyhrožovali i sociálkou a absolutně si nebrali servítky ve volbě sprostých slov na její osobu.

„Rozbrečela jsem se, protože ráda sdílím své radostné chvíle s rodinou, jsem na ni neskutečně pyšná. Jsem dokonce víc pyšná na své děti než na cokoliv, co jsem sama ve svém životě dokázala,“ říkala se slzami v očích Pink. „Ale teď už je sdílet nemůžu, ne po tom všem,“ dodala.

Originální fotku Pink smazala a přidala upravenou verzi bez možnosti komentáře.

Zpěvačka fotku s pelikánem okomentovala tak, že šlo o zajímavý rodinný moment, kdy k nim tento opeřenec přiletěl a ona si to chtěla zdokumentovat. „Mám jednoduše dvouletého syna, který odmítá nosit plenky na plavání a v nestřeženou chvíli si ji sundal. Žijeme na farmě a moje děti jsou občas nahé, to se stává! Každopádně existuje milejší způsob, jak mě upozornit na to, že dělám něco špatně. Konstruktivní kritiku přijmu.“

Pink uznala, že je nejvyšší čas přestat sdílet fotky i proto, že starší dceři Willow už je sedm let a ráda by jí dopřála klidnější dospívání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám