Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) je neustále v jednom kole. Není divu, že si i čtyři roky před dovršením magické šedesátky udržuje parádní postavičku, kterou by jí mohly závidět i mnohem mladší ženy.

Teď se společně se řemeslníky pustila i do stavby pergoly.

„Nemám na zahradě žádný domeček, kam bych schovávala sekačku, zahradní nábytek či nářadí. Ivoš byl zásadně proti nějakým těmto skrýším, nesnášel to. Tak jsem se rozhodla alespoň pro pergolu, pod kterou se jednak bude dobře sedět, ale také skryje veškerý ten binec, který při péči o zahradu potřebujete,“ vysvětlila Heidi Janků, proč se její dům proměnil v jedno velké pracoviště.

Zpěvačka nemá s manuální prací žádný problém. „Já jsem docela zručná, ráda natírám a maluju, to mě baví. Mám ráda, když je práce za mnou vidět. Na některé práce mi už ale síly nestačí. Ono stačí, že si po řemeslnících uklidím, to mě vyčerpá na týdny dopředu,“ usmívala se Heidi.

Přestože má zpěvačka momentálně dům vzhůru nohama, nezapomíná na zpívání se svou kapelou HeidiBand, kterou vede Adam Pavlík, syn Ivo Pavlíka (†84) a Věry Špinarové (†65). „S kapelou jsme měli třídenní soustředění u Adama na chalupě, zkoušeli jsme, upravovali playlist a 30. dubna vyjíždíme. Hrajeme v Mladé Boleslavi na Čarodějnickém reji. Zkrátka začíná sezóna,“ těší se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám