Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na velké role si musela počkat a přišly vlastně až ve chvíli, když si nechala zvětšit poprsí. S bujnými čtyřkami najednou začaly muzikálové zpěvačce Elis Ochmanové přicházet samy. Nyní bude hrát titulní roli zelené Elphaby v muzikálu Čarodějka, která se bude uvádět v produkci Františka Janečka (79) od 14. září v divadle GoJa Music Hall.

"Elphaba je krásná vnitřně. I když vnější krása je také důležitá, co si budeme povídat, na divadle určitě," smála se Elis, která dostávala díky svým křivkám spíš role sexy krásek. "U spousty představení to hrálo roli. Ale ono hodně záleží na sebevědomí, ke kterému mi ten dekolt pomohl," myslí si zpěvačka, že jde o přímou úměru.

Elis je z představitelek čarodějek nejen nejvnadnější, ale nepotěšili jsme ji konstatováním, že i nejstarší. Už oslavila třicítku. "Mezi mladšími holkami mě to omlazuje. Všechny holky jsou fajn a myslím, že si to zkoušení ještě užijeme," míní Elis. "A že mám nejvíc vrásek? Botoxu se asi časem nevyhnu, ale zatím to budu muset uhrát," smála se Ochmanová.

Reklama

Další články

Načítám