Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačce Kateřině Herčíkové se splnil sen, když uspěla na konkuzru muzikálu Čarodějka a od 14. září se na jevišti Goja Music Hall stane zelenou Eplhabou. Dalšími dvěma jsou Markéta Pešková a Elis Ochmanová, s nimiž už na roli pilně cvičí.

"Je to hodně těžké a doufám, že to do září všechno stihneme a bude to znít skvěle. Nakorepetovat celé to dílo je fakt náročné. Navíc se měnily texty, na konkurzu byly jiné, a možná se ještě trochu měnit budou. Ale jsou tady docela otevření, tak věřím, že si budeme moct vybrat, co se nám zpívá líp," řekla nám Kateřina, která se domnívá, že Elphaba je zatím její nejnáročnější role.

Zatímco její alternace jsou zadané, Markéta se bude v létě vdávat, a ve vztahu je spokojená i Elis, tak Katka je momentálně single. Vyšlo to najevo, když jsme si povídali, zda stihne mezi náročným zkoušením aspoň krátkou dovolenou.

"Ještě pořádně neznám zkoušecí plán, ale doufám, že se s mámou dostaneme na dovolenou. Mamka už se strašně těší a já taky. Přítele nemám," krčila rameny Katka. "Co přijde, to přijde, uvidíme, jestli se ten pravý objeví," neřeší to momentálně Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám