Hlavní obsah
Článek

Herečka Vlastina Kounická Svátková (42) o své životní cestě napsala už několik knih, které motivují spousty žen, aby se vymanily ze škatulky hodných poslušných holek. Jí samotné to trvalo roky a stále postupně odhaluje, čím vším si musela projít. Tentokrát odtajnila dva milostné vztahy, které prožila. První s usurpátorským žárlivcem, druhý dokonce s mezinárodně hledaným zločincem.

"Pár let mi dělal ze života peklo. Hrabal se mi ve věcech, četl si můj deník, kontroloval každý můj krok a vyžadoval, abych dala tu starou Nokii k televizi, jestli jsem opravdu sama doma, jak tvrdím. A já to všechno poslušně dělala. Protože jsem neznala jiný směr a program, než být za každou cenu milovaná," popisovala v dlouhém statusu první ze vztahů.

A svěřila se i s podrobnostmi dalšího. "Žila jsem i s mužem, který tvrdil, že je single. A pak z něj postupně vylezlo, že má ženu a 4 děti někde daleko v Izraeli. A to se přeci nepočítá. A já, hodná holka, chtěla jeho děti poznat a mít je ráda. Se ženou si prý už dávno nerozumí, nemaj si co říct, nespí spolu a hrajou to jenom kvůli dětem. Která hodná, blbá holka tuhle větu neslyšela, ať zvedne ruku. Naposledy jsem ho viděla na Nově v hlavních zprávách, protože ho hledal Interpol. A našel, i když se jmenoval jinak, než mi tvrdil a let měl mnohem víc, než se chlubil," prozradila svým sledujícím na facebooku.

Nyní je Vlastina spokojená a podruhé vdaná. Se současným manželem vychovává tři syny. Dva má z bývalého manželství s režisérem Danem Svátkem a třetího se současným manželem. Vedle něj prý konečně našla sama sebe a vnitřní klid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám