Hlavní obsah
Článek

Všechno v Česku hodit za hlavu a přestěhovat se do Thajska, kde nemá nouzi o práci. To je aktuální rozhodnutí Andrey Pomeje (35), která v exotické zemi strávila několik týdnů i s přítelem Petrem Plačkem a hodlá tam vzít i dceru Aničku.

Andrea je v Thajsku žádaná jako DJka. "Mám tam totiž agenturu, která mi dohazuje práci, hraní v Singapuru, thajských klubech atd. Ta práce pro mě tam je," řekla vdova po Jiřím Pomejem (†54) Expresu a rozpovídala se i o podrobnostech, jak to udělá. V Thajsku se při jejich společném pobytu zalíbilo i jejímu partnerovi, protože je astmatik, je tam pro něj i příznivé podnebí.

Vymyšleno to má i s dcerou. "Jelikož je malé pět let a je zářijová, tak budeme odkládat školu. Takže jestli se rozhodneme, tak to bude v nejbližší době. Otázka stěhování je tak velmi aktuální," svěřila.

"Chci ale, aby o ni tam bylo postaráno. Kdybych někam lítala, což by bylo tak dvakrát do týdne, starala by se o ni chůva. Petr by určitě letěl s námi, Anička by se alespoň naučila jazyk a zažila by jiný styl života, než je tady. Tam život plyne pomalu, není tam tlak, šikana, je tam klidný život, což je ku prospěchu zdraví," doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám