Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na kontě má patnáct cen Grammy a její balady o zklamání v lásce jsou notoricky známé po celém světě. A možná k nim přibudou i další. Zpěvačka Adele (35) totiž oznámila rozchod se svým manželem, zakladatelem nezisové organizace Simonem Koneckim.

„Adele a Simon se rozešli. Syna budou nadále vychovávat společně. Jako vždy žádají soukromí,“ oznámili zpěvaččini mluvčí s tím, že se hvězda k rozchodu nebude více vyjadřovat.

Adele a Simon byli ve vztahu osm let a vzali se před třemi roky. Vychovávají syna Angela (6), ale rodina si svůj život bedlivě střeží. Páru se dokonce v roce 2016 podařilo ututlat i svatbu. Simon má z předchozího manželství dceru.

V minulosti se spekulovalo, že Adele byla důvodem rozvodu s jeho první manželkou. Zpěvačka však zvěsti utla s tím, že byl Simon už několik let rozvedený, když si spolu začali. Fanoušci také stále marně čekají na nové album. Desku nevydala už čtyři roky, ale údajně bychom se jí měli dočkat v prosinci letošního roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám