Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejeden partner či partnerka se obávají vyjádřit nespokojenost s postavou svého protějšku. Často to jen naznačují, což je horší, než kdyby to řekli napřímo. Nepříjemná situace bývá u televize, kdy se ukáže, že se mu se líbí celebrita, která má o 10 kg méně než vy. Proč tedy nezhubnout. Lehce se to řekne, ale hůře vykoná. Teď je možné dosáhnout vysněné postavy příjemnou, jedinečnou a funkční metodou – hubnout v sauně!

Sauna Fat Burner – revoluční novinka na trhu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

ByMe Nutrition jako jediný nabízí přípravky pro hubnutí v sauně. Hlavním pilířem doplňků stravy pro snižování kalorií během saunování je Sauna Fat Burner. Obsahuje ideální kombinaci účinných látek, které byly vyvinuty nutričními specialisty. Sauna Fat Burner využívá prohřátý organismus k nastartování metabolismu pro odbourávání tukových zásob. Nedochází tedy v sauně jen k vypocení tekutin a minerálů, ale tak i k opravdovému hubnutí.

Kompletní dietní balíček ByMe Nutrition

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kompletní dietní balíček ByMe Nutrition naleznete na internetovém portálu www.byme.cz. Najdete zde návody a doporučení, jak ideálně hubnout pomocí sauny. Pravidelné novinky z oblasti zdravého životního stylu a užitečné rady týkající se saunování. Například, že sauna nemá jen blahodárné účinky na organismus, ale také na lidskou mysl a touhu. A pokud se v ní setkají oba partneři, může i navodit příjemnou atmosféru a jejich láska může jen kvést.

Další články

Načítám