Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přísný cvičební režim britské herečky a modelky Gemmy Atkinson musel jít kvůli těhotenství stranou. Na sociální síti teď snímky zachycující její nejlepší formu prokládá fotkami, jak si lebedí na gauči nebo se cpe pizzou. A sama ze sebe si střílí.

„Kdo snědl všechna vejce? První Velikonoce, kdy vypadám jako velikonoční vajíčko a fakt se mi to líbí!“ napsala k čerstvému snímku v černých upnutých šatech. Sedmý měsíc už je zkrátka znát.

Gemma si vystřelila z toho, jak teď vypadá

Dřív byla zvyklá na jinou formu. Dokonce je autorkou stravovacího a cvičebního plánu. Jak dobře funguje, budou moci fanoušci zjistit po narození jejího dítěte.

Herečka ve svých čtyřiatřiceti letech čeká první dítě. Otcem je její o šest let mladší partner, tanečník a choreograf Gorka Márquez. Seznámili se během taneční soutěže Strictly Come Dancing, tedy britské verze StarDance, jež už také zapálila lýtka nejedné české celebritě a jejímu tanečníkovi.

Reklama

Další články

Načítám