Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už mnohokrát se lidé podivovali nad tím, proč Charlize Theron (48) obléká svého syna Jacksona jako holčičku. Nyní sedmileté dítko nosí dívčí šaty, boty i účesy. Herečka se nyní zvědavosti svých fanoušků postavila čelem. „Ano, také jsem si myslela, že je to kluk. Dokud se na mě ve svých třech letech nepodívala a neřekla: Nejsem chlapec!“ uvedla Theron pro Daily Mail.

Jackson(a) Theron adoptovala jako miminko v roce 2012 a světu je představila jako syna. Dokud bylo malé, jako chlapce je i oblékala, později, zřejmě ve chvíli, kdy si dítě samo chtělo zvolit oblečení, které chce nosit, se ale na veřejnosti začalo objevovat v dívčích šatech. A Charlize mu v tom nebránila a nebrání. Staršího potomka zkrátka vychovává dle jeho přání jako holku, stejně jako tříletou August, kterou adoptovala v roce 2015.

„Tady to je. Mám dvě krásné dcery, které chci, stejně jako každý jiný rodič, chránit a vidět prospívat,“ řekla herečka s tím, že rozhodnutí o tom, kým její děti chtějí být, nepřísluší jí. „Mou rodičovskou úlohou je milovat je a postarat se o to, aby měly vše, co potřebují k tomu, aby byly tím, kým chtějí být. A já udělám všechno pro to, aby mé děti tohle právo měly,“ řekla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám