Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka herce Jasona Biggse, slavného panice z filmu Prci, prci, prcičky, se na svém instagramovém účtu svěřila s událostí, která ji zrovna neuvádí do dobrého světla. Jenny Mollen upustila jejich pětiletého syna Sida na zem a ten si rozbil lebku.

„V sobotu večer jsem upustila syna a bohužel si rozbil hlavu, takže jsme ihned museli do nemocnice,“ napsala Jenny a poděkovala všem doktorům z místa, kde dítě ošetřovali. Zároveň děkovala svému muži a dodala: „Byl to velice traumatický týden, ale Sid už je doma a pomalu se zotavuje. Jí hodně zmrzliny z čokoládových kornoutů a chystá se vyzkoušet i višňové. Moje srdce je se všemi rodiči, kteří jsou, byli nebo někdy budou ve stejné pozici, jako jsem já. Nejste v tom sami...“

Jenny má už jednu zkušenost se sdělováním nepříjemných situací s dětmi. Před necelým půlrokem napsala, že jejich mladšího syna Laze pokousal pes. Ten je prý už naprosto v pořádku, jen na ní to zanechalo psychickou újmu, jako na matce. Snad se rychle vzpamatuje i z dalšího traumatu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu
ef="https://www.instagram.com/p/BwYW-CGHa3U/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading" target="_blank">On Saturday evening, I dropped my son on his head causing him to fracture his skull and landing him in the ICU. I am forever grateful to Lenox hill downtown and @nyphospital for their immediate response and aid. Thank you to all of the nurses, neurologists, pediatricians, residents, cafeteria staff and brave women that keep the visitor‘s bathrooms clean. Not sure how this post turned into an Oscars acceptance speech... But @biggsjason Thank god for you! Thank god, thank god, thank god. It has been a traumatic week but Sid is home now taking things slowly and recovering nicely. He is also eating a lot of chocolate dipped ice cream cones and plans to try cherry dipped soon. My heart goes out to all parents who have or will ever find themselves in this kind of position. You are not alone... Příspěv

ek sdílený (@jennymo Jenny Mollenllen), Dub 17, 2019 v 7:45 PDT r

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám