Hlavní obsah
Článek

V případě těchto českých hereček nehraje věk žádný roli. Alice Bendová (50) i Sabina Laurinová (52) stárnou velmi pozvolna a čas je na ně krátký.

Archivní snímek pochází z léta roku 2005, kdy spolu herečky zapózovaly na smíchovské pláži, kde televize Prima prezentovala seriál Bazén. Kromě Bendové a Laurinové si v něm zahráli i Jan Dolanský a Jakub Prachař, kteří se později setkali i v Ohnivým kuřeti. Seriál sice skončil v propadlišti dějin, ale hlavní představitelky září dál i ve věku zralých čtyřicátnic.

O tom, že vizuálně nestárne, Sabina letos přesvědčila diváky muzikálu Galileo. Po 15 letech se vrátila do stejné role, ale na její tváři se roky, kdy Galileo čekal na obnovenou premiéru, vůbec nepodepsaly. Jako Mia vypadá stále stejně. A to už je maminkou sedmnáctileté Valentiny a desetileté Maji. Diváci ji mohou vidět v seriálu Modrý kód.

Alice Bendová je stále sexsymbolem. Na Instagramu se ráda chlubí svým výstavním tělem. Své sexy křivky často vystavuje na ostrově Tenerife, kde si pořídila vlastní apartmán. Dvojnásobná maminka se má stále čím pochlubit. Diváci se nemusí obávat, že by o ni přišli. Momentálně natáčí pokračování komedie Špindl, kde zajisté dojde na nějakou pikantní scénu.

Která herečka stárne pomaleji?
Sabina Laurinová
37 %
Alice Bendová
63 %
Celkem hlasovalo 522 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám