Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenský herec Maroš Kramár (59) je opět svobodný. Jejich dvacetileté manželství s právničkou Natašou Nikitinovou (51) ukončil soud za dvacet minut. „Jsem vděčný své ženě za krásné chvíle, které jsme spolu prožili,“ řekl herec deníku Nový čas.

Manželství herce a právničky ruského původu procházelo podle listu již delší dobu krizí, až se nakonec rozhodli pro rozvod. „Nic netrvá věčně. S manželkou jsme se domluvili a já dostal k šedesátce svobodu,“ řekl s nadhledem Kramár.

Dvojice má tři děti, osmnáctiletou Tamaru, o rok mladšího Timura a desetiletého Marka. „Jsme celá rodina absolutně v pohodě, život jde dál. Jsme šťastní, že máme tři zdravé, úžasné a inteligentní děti. Domluvili jsme se, že si budeme vzájemně pomáhat,“ dodal populární herec.

Kramár se s Natašou oženil v roce 1999 v Lisabonu, za svědky jim šli moderátorka Zuzana Belohorcová (48) a herec Slovenského národního divadla Jozef Vajda. „Předtím jsme spolu chodili šest nebo sedm let,“ uvedl Kramár. Herec připustil, že jejich děti vychovávala většinou manželka, protože on byl stále na cestách.

Reklama

Další články

Načítám