Hlavní obsah
Článek

Designér a fotograf Joel Alvarez představil další snímky svých nazdobených múz. Američan si pozornost vysloužil tím, že zdobí ženská těla metalickými kousky. A slaví úspěch.

Některé vypadají jako bikiny, jiné jako dráždivé prádlo, další jsou jen obrazce na tělech modelek, poskládané tak, aby nikoho nepobuřovaly. Autor nejdříve jednotlivé kousky nastříhá a posléze je na holky lepí.

Alvarezovo umění budí pozornost

Joel se svými modelkami

Této práci se věnuje už víc jak deset let. „V roce 2008 jsem byl začínající fotograf a jedna z modelek po mně chtěla, abych k jejímu stylingu použil izolační pásku. Nemám tušení proč, ale aby byla spokojená, použil jsem tu pásku místo oblečení. Prostě jsem ji do ní zamotal. A to mi vnuklo tenhle nápad,“ uvedl Alvarez na svých stránkách.

Své výrobky pak fotil na servírkách, posléze je začal prodávat po klubech v Miami a následně expandoval i do Kanady nebo Evropy. Průlomové pro něj prý bylo focení s někdejší Miss Portorika, které pak s velkým ohlasem sdílel na internetu. Jednu roli zdobící pásky si můžete pořídit do 50 dolarů (asi 1130 Kč). Ke kompletnímu looku jsou potřeba dvě role, radí na svých stránkách.

Reklama

Další články

Načítám