Hlavní obsah
Článek

Jedni ji milují, druzí jí nemůžou přijít na jméno. Manželka prince Harryho (39), bývalá herečka Meghan Markle (42), je kontroverzní postavou britské královské rodiny, která vzbuzuje emoce.

Nejde jen o chování, někdy údajně panovačné a vzdorující, ale o, řekněme, Meghaninu snahu a potřebu dělat si věci po svém. V oblékání třeba neplnit sice nepsaná, ale všemi dodržovaná „doporučená pravidla“, jako například nošení jen bot se zavřenou špičkou nebo jen decentní manikúra. Vévodkyně ze Sussexu si přitom s chutí obuje otevřené jehlové sandálky a ruce nalakuje tmavým lakem. Právě i tímto „rebelováním“ je svým fanouškům tak sympatická.

O svém vkusu, který jí pomáhá tříbit kamarádka Jessica Mulroney, už Meghan přesvědčila spousty lidí, mimo jiné i obávanou módní guru a šéfredaktorku americké Vogue Annu Wintour, jejíhož názoru si cení a s netrpělivostí jej očekávají i ti nejslavnější módní tvůrci. Když se něco líbí Anně, je to dobré znamení a téměř záruka úspěchu.

Wintour vévodkyni v rozhovoru s bývalou editorkou Vanity Fair Tinou Brown během diskuze na summitu Ženy ve světě velmi pochválila. „Do královské rodiny skutečně přinesla inspirující modernost,“ řekla Wintour. „Myslím na obraz, který mám v hlavě...vévodkyně ze Sussexu sama kráčející uličkou, to je pro mě vyjádření moderní ženy,“ dodala žena, podle níž byl natočen film Ďábel nosí Pradu.

Ocenila také Meghanin výběr outfitů na cestě po Austrálii a Novém Zélandu. To ostatně nejen ona, ale také lidé, kteří za značkami, keré vévodkyně oblékala, stojí. Byla to pro ně mimořádně dobrá reklama.

Reklama

Další články

Načítám