Hlavní obsah
Článek

Angelina Jolie-Pitt je oficiálně zpátky Angelinou Jolie (48). I když Pittovo příjmení příliš nepoužívala, při sňatku s Bradem (60) v roce 2014 ho pojala za své. Podle soudních dokumentů, které zveřejnil server ET, se s ním však už oficiálně rozloučila. Je to další krok na cestě k finalizaci rozvodu, který se táhne už od roku 2016.

Oba také požádali soudce o tzv. bifurkaci, tedy aby byli legálně uznáni svobodnými, než se vyřeší majetkové vyrovnání a další náležitosti. Před pár dny jim soud přání splnil a Brad i Angelina se tak mohou těšit, že jsou oficiálně opět single.

Přestože se objevily spekulace, že Angelina svého bývalého postrádá, Brad je na tom prý úplně jinak. „Brad je nadšený, že je opět oficiálně svobodný, vyplnění dokumentů pro něj bylo důležité. Opravdu chce kapitolu s Angelinou uzavřít a posunout se dál, a tomu je zase o kousek blíž,“ svěřil zdroj z hercova okolí portálu hollywoodlife.com.

Zlepšila se prý i komunikace mezi bývalým párem. Diskutují spolu údajně výhradně o dětech a zvládají to i bez hádek. Angelina není první ženou, která se rozloučila s hercovým příjmením. Jeho první manželka Jennifer Aniston (55) v roce 2000 také přijala příjmení Pitt, vzdala se ho při rozvodu v roce 2005.

Reklama

Další články

Načítám