Hlavní obsah
Článek

Zpěvačce Markétě Poulíčkové (31) se daří jak v práci, tak osobním životě. Kromě toho, že září na divadelních prknech, je už šest let šťastná po boku svého přítele, bubeníka Zbyňka Raušera. Doposud však tato muzikálová kráska nenavlékla snubní prstýnek, ani nepovila potomka.

„V osobním životě jsem spokojená. Nejsem vdaná ani nemám dítě. Partnera mám už šest let stále stejného, teď jsme oslavili výročí. A uvidíme, nikam nespěchám. Oba jsme vytížení, on je bubeník a navíc točí klipy, tak je to náročné,“ přiznala Super.cz blondýnka, dříve známá pod pseudonymem L.B.P.

Také v pěvecké kariéře se jí velmi daří. V Divadle Hybernia teď například exceluje v muzikálu Iago, kde hraje temperamentní arabskou kurtizánu a zároveň generálku. Do toho ještě cestuje po Evropě s kapelou Rock the Opera. Přesto by si ještě ráda splnila svůj velký sen. „Teď chystám malé překvapení a točím singl. Když se všechno podaří, tak k tomu v létě natočím klip a v září to vypustím. Pak se vydám na sólovou dráhu. Ještě si to dlužím, než začnu rodit ty děti,“ dodala s úsměvem muzikálová kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám