Hlavní obsah
Článek

Bývalá modelka Eva Jasanovská má nahoře šest kilo. I když po porodu dvou dětí, syna Adriana a dcery Aničky, které měla necelý rok po sobě, výrazně zhubla, nyní už něco málo přibrala a ráda by své tělo zpevnila. A na pomoc si vzala svojí nejlepší kamarádku Gabrielu Peacock, která žije v Londýně a stará se o výživu i britské královské rodině a světovým hvězdám jako je James Blunt nebo Jeremy Clarkson.

"S Gabrielou se známe od mých asi patnácti let. Byla mým svědkem na svatbě, já jsem kmotrou její dcery Mayi. Kdo jiný by mi měl se stravou radit než ona. Kromě toho, že jsme letité kamarádky, je obrovským profíkem," vysvětlila Eva.

"Po porodu jsem byla až moc vyhublá. Teď už jsem zase něco málo přibrala a ráda bych shodila maximálně dvě kila, nechci být vychrtlá. Konečně jsem se dostala ke cvičení. Mám osobního trenéra a snažím se na sobě pracovat. Samozřejmě jsem upravila stravu podle rad Gabriely a užívám její výživové doplňky. Chci hlavně tělo vytvarovat. Vychrtlé holky se mi nelíbí a od určitého věku to myslím i kvůli vráskám ani není vhodné," dodala Jasanovská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám