Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Věk je pro ni jen číslo. Supermodelka Helena Christensen jde s dobou a od mladších kolegyň se nenechává zahanbit nejen v kampaních, ale ani na sociálních sítích. Fotky, které s fanoušky sdílela z Portorika, vzbudily obzvlášť velkou pozornost.

Padesátiletá brunetka na nich pózuje v krajkovém body, v němž beze zbytku vynikla její figura. Pořád skvělá, nutno dodat. Fanoušky pak trochu popíchla soupisem denních aktivit: „Dneska jsem se potloukala po pláži. Pak jsem pracovala v pokoji. A pak jsem se znovu potloukala po pláži. Docela dobrý den,“ vzkázala. Věříme.

Christensen se fanouškům ukázala v průhledném body (další snímky zobrazíte pomocí šipky)

Mezi čerstvými příspěvky slavné dánské modelky, jejíž kariéru nastartovalo vítězství v národní soutěži krásy v roce 1986 a která se posléze zařadila mezi tzv. supermodelky, můžeme najít i odkaz k československému vydání magazínu Vogue. Byla to právě Christensen, která nafotila aktuální cover star Gigi Hadid. Jak Helena uvedla, focení zprostředkovala její neméně slavná kamarádka a kolegyně Eva Herzigová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám