Hlavní obsah
Článek

Kráska s japonskými kořeny Naomi Adachi natáčí pořad pro televizi Déčko. Její kanál o počítačových hrách sledují tisíce fanoušků. Nedávno si zahrála v klipu k písni To tě to baví zpěváka Sofiana Medjmedje a je novou ambasadorkou soutěže Souboj nevěst.

My jsme se s ní setkali, když se zhostila role moderátorky vernisáže výstavy Co nám zrcadlí autismus od Matěje Derecka Harda, kterou organizovala Kateřina Sokolová. „Je skvělé, že můžu dělat tolik různých věcí. Moderování je přesně to, co chci dělat. Je mi ctí moderovat akci, jakou je tato, a být součástí něčeho dobrého,” řekla sympatická třiadvacetiletá tmavovláska.

Ptali jsme se jí, v jaké poloze se cítí nejlépe. „Mám vystudované herectví, ale hraní ve filmech a seriálech je jen takovou třešničkou v mé práci. Dělám k tomu spoustu jiných věcí,” dodává Naomi.

Díky svým exotickým kořenům, za které vděčí otci pocházejícímu z Japonska, se sympatická brunetka často uplatňuje jako modelka. Fotila pro několik japonských společností a už potřetí se zúčastnila Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. Letos si ji cíleně vybrali dva návrháři. „Chození přehlídek je pro mě skoro sváteční událost, jelikož se jim nevěnuji v plné míře. Proto mám vždy velkou radost, když mě osloví návrháři napřímo, jako letos Lukáš Krnáč nebo Dominika Kozáková, a zvlášť na takovou prestižní akci, jako je pražský fashion week," podotýká Naomi Adachi.

Reklama

Další články

Načítám