Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anna O´Brien (33) je plus size modelka, kterou sleduje na Instagramu přes 320 tisíc fanoušků. V rámci kampaně se objevila její fotka v plavkách na Twitteru jedné kosmetické značky a strhla se lavina nenávisti.

Anna je opravdu větší velikosti a lidem se nelíbí, že fotka její postavy propaguje obezitu. Pod příspěvkem se přitom nebojí napsat ani sprosté urážky a rozebírají, jaké má asi modelka nemoci a jak moc je špatné, že se vůbec ukazuje. Naštěstí už se najde i velká skupina jejích zastánců, která oceňuje, že se neukazují jen vychrtlé modelky, ale i pravé ženy.

Značka se v prohlášení modelky zastala a řekla, že bude vždy pro to, aby se na jejím profilu objevovaly ženy všech velikostí a tvarů, a že se jí líbí, jaká Anna je, že miluje život a své tělo.

Modelka sama se snaží kritiku přecházet a netrápit se zlými komentáři. Na vlastním instagramovém účtu jí lidé vyjadřují dostatečnou podporu.

Reklama

Další články

Načítám