Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro je tu a přišel nejvyšší čas vyjarnit si nejen šatník, ale i ložnici. Nejoblíbenější vzory povlečení pro každou ložnici nyní za jarní akční ceny na 4home.cz. Vybírejte z široké nabídky bavlněného, saténového nebo třeba krepového povlečení. V nabídce také oblíbené dětské motivy. Akce platí do 17. dubna nebo do vyprodání zásob.

Ahoy námořníci

Více

Komerční sdělení

Dokonalá jednoduchost a oblíbený design v námořnickém stylu jsou to pravé pro každou ložnici. Nechte se unášet na vlnách jako opravdoví námořníci. Nadčasové pruhované povlečení v modro-bílé barevnosti si zamilujete na první pohled. Kvalitní bavlna zajistí pohodlný spánek. V nabídce ve více rozměrech.

Jako pohlazením pírka

Více

Komerční sdělení

Jednoduché, elegantní, mystické. Jako pohlazením pírka vás ukolébá ke spánku originální bavlněné povlečení v uklidňující barevné kombinaci. Motiv peříček v modrých odstínech na kontrastním bílém podkladu působí jemně a vzdušně, dodá tak vaší ložnici jednoduchý a osobitý styl. Kvalitní bavlna zajistí pohodlný spánek. V nabídce ve více rozměrech.

Hit mezi zákazníky

Více

Komerční sdělení

Odbourejte každodenní stres silou harmonického souladu zelených barev. Bavlněné povlečení Aromatica s motivem konopných listů vám zaručí veselé vstávání. Nechte se hýčkat zelenými lístky a usínejte v kvalitě prověřené tisíci zákazníky. Kvalitní bavlna zajistí pohodlný spánek. V nabídce ve více rozměrech.

Pod hvězdným nebem

Více

Komerční sdělení

Hvězda mezi povlečeními pro ty nejkrásnější sny a pohodlný spánek. Povlečení z pohodlné měkké bavlny v decentní šedo-bílé kombinaci skvěle doladí každý interiér. Díky oboustrannému provedení můžete mít postel každý den jinou. Kvalitní bavlna zajistí pohodlný spánek. V nabídce ve více rozměrech.

Oblíbený bavlněný krep

Více

Komerční sdělení

Romantické krepové povlečení s oblíbeným patchworkovým vzorem dodá vašemu domovu kouzlo a nádech jemnosti. Originální kombinace vzorů v odstínech fialové a růžové vás naladí na harmonické sny a prohřeje váš domov v každém ročním období. Klasický bavlněný krep nemusíte žehlit! V nabídce ve více rozměrech.

Další články

Načítám