Hlavní obsah
Famous
Článek

Ana Charlotiaux umí perfektně francouzsky i anglicky. Také proto získala práci jako sekretářka na zámku Miraval v Provence, kam si ji najali hollywoodští herci Brad Pitt (60) a Angelina Jolie (48). Jenže nelíbilo se jim, jak často Ana čerpá nemocenskou. A tak ji zase propustili. To podle francouzských zákonů není legální a Charlotiaux je zažalovala.

Požaduje odškodné dosahující v přepočtu 1,6 miliónu korun. Na zámku Miraval pracovala do února 2010 a vyřizovala slavné dvojici emaily a telefonáty.

„Pan Brad Pitt, jenž je znám svou charitativní činností a adopcemi dětí, by měl pochopit, že moje klientka by měla kompenzaci dostat co nejdříve. Doufáme, že budou oba věrní své pověsti o humanitárním chování. Moje klientka nežádá moc, jen férové vyrovnání za nezákonné propuštění. Ty peníze jsou kapkou v oceánu pro tyto hvězdy. Nemá proti nim osobně vůbec nic a tvrdí, že se k ní chovali vždy dobře, ale nezasáhli, když dostala výpověď,“ uvedl Anin právník Emmanuel Ludot.

Charlotiaux prý během dvou let ve službách Brada Pitta a Angeliny Jolie kvůli vážné nemoci požívala nemocenskou čtyři a půl měsíce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám