Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Film Modrá laguna se stal v roce 1980 senzací a s ním i jeho hlavní představitelé Brooke Shields a Christopher Atkins. Hlavně tedy z Brooke se stala hvězda. Dodnes se o ní mluví jako o nejslavnější teenagerce své doby.

Od natočení populárního filmu letos uběhlo 39 let, ale Brooke se stále těší přízni fanoušků, zájmu médií i pracovním nabídkám. Na klienty bezpochyby působí i sebedůvěra, která z herečky a modelky vyzařuje. „Ženy po padesátce jsou víc sexy a pokud se vám to nelíbí, je to váš problém,“ řekla například v rozhovoru pro britský Telegraph.

Doba přeje tomuto a podobně sebevědomým tvrzením. Do karet Brooke i jejím stejně starým kolegyním hraje to, že zralé ženy jsou dnes v reklamách stejně trendy jako mladé modelky. Ne-li víc.

Shields je velmi aktivní na sociálních sítích, kde s fanoušky sdílí momenty z osobního života i ze společnosti. K nejúspěšnějším snímkům poslední doby patří ten, na němž Brooke chytá vitamin D, jak napsala. Krásné nohy jí vedle mnoha jiných pochválila i kolegyně Helena Christensen.

S fanoušky sdílí i vzpomínky. Tato je z roku 1995, kdy na Broadwayi hrála v Pomádě.

Brooke se zpěvačkou Rihannou

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Happy birthday @badgalriri

Příspěvek sdílený Brooke Shields (@brookeshields), Úno 20, 2019 v 1:05 PST

Reklama

Další články

Načítám