Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když v roce 1990 zvítězila v Miss Československo, jejím hlavním poznávacím znamením byla dlouhá kudrnatá hříva a dolíčky ve tvářích. Kudrnaté vlasy a svůj typický úsměv má dnes šestačtyřicetiletá Renáta Gorecká pořád. Prozradila nám také, proč tak rychle zběhla od modelingu a čemu se věnuje.

"Uvědomila jsem si, že to není můj svět. Navíc bylo po revoluci a řešilo se všechno možné, takže o Miss takový zájem nebyl. Agentury teprve začínaly, ty možnosti nebyly. Navštívila jsem několik zemí, byla jsem i na Miss Universe ve Spojených státech, kde jsem pochopila, že to není to, co bych chtěla dělat," svěřila.

Renáta se vrátila domů, pak žila nějaký čas v Polsku, kde vystudovala vysokou školu a vdala se, pak deset let strávila ve Švýcarsku, kde se věnovala podnikání. "A do Polska jsem se zase vrátila, před měsícem jsem tam otevřela čtyřhvězdičkový hotel ve městě Szczawnica na velmi krásném místě," doplnila Renáta, která je stále vdaná za svého prvního manžela a má s ním tři děti. "Jsem šťastná," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám