Hlavní obsah
Článek

Je téměř k nevíře, že za necelý rok oslaví tato blonďatá kráska kulaté čtyřicáté narozeniny. Během svého posledního focení americká herečka a modelka Rebecca Romijn (39) známá například ze série X-Man či americké verze seriálu Ošklivka Betty, dokázala, že s věkem žena o krásnou postavu rozhodně nemusí přicházet. Maminka dvouletých dvojčátek si tak o víkendu v Los Angeles mohla s přehledem dovolit fotit i odvážné bikiny a kratičké šortky.

Herečka a bývalá modelka se svlékla do bikin hned dvakrát. Nejdřív se předvedla ve sportovních šedých bikinách se žlutým pruhem a následně ještě v bílých se zavazováním na bocích. Po porodu dvojčat přitom nebylo ani památky. Rebecca měla naopak štíhlou a pevnou postavu jako za mlada.

Po řadě různých zaměstnání zkusila Američanka z kalifornského Berkeley modeling v roce 1991 a rychle se stala žádanou modelkou, která fotila například pro prestižní plavkové číslo Sports Illustrated či pro pánské magazíny Maxim a FHM. Předváděla také pro Victoria’s Secret či americkou značku oblečení Bebe. Od roku 1997 se věnuje spíš herecké kariéře.

Jejím prvním manželem byl herec John Stamos, s nímž Romijn vydržela šest let. Po rozvodu se během krátké doby zasnoubila s dalším hercem Jerrym O’Connellem, s nímž má dvě holčičky, dvojčata Dolly a Charlie. Jméno Dolly je inspirováno americkou country zpěvačkou Dolly Parton a Charlie je O’Connellův bratr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám