Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se loni v září objevily spekulace o svatbě zpěváka Justina Biebera (30) a modelky Hailey Baldwin (27), málokdo z jeho fanoušků jim věřil. Oba nejdřív dělali mrtvé brouky, než si po pár týdnech modelka na sociální síti změnila jméno na Hailey Bieber a stejně se nechala podepsat i v kampani, kterou nafotila. Nyní už otevřeně vystupují jako manželé.

Oba jsou extrémně populární a jejich soukromí tak řeší média po celém světě. Nedávno fanoušky obletěla zpráva, že zpěvák trpí psychickými potížemi. Svěřil se sám na sociální síti. Oporou je mu právě manželka, které teď poděkoval básní. Jde o vyznání lásky a zároveň tak trochu ujištění, že bude lépe.

Svou ženu v ní označuje jako „nejkrásnější boží výtvor“ nebo „spřízněnou duši“ a píše, že se do ní každý den zamilovává víc a víc. „Dáváš mi tolik síly, podpory, odvahy a radosti. Chtěl jsem tě veřejně uctít a připomenout ti, že to nejlepší nás teprve čeká!“ napsal Bieber.

Celé znění básně je na zpěvákově Instagramu u fotky manželky

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Sunlight falls into the Abyss Just like i fall into your lips Waves crash onto the shore My love for you grows more and more Sound of the crickets a true meditation I think about you, Gods greatest creation. As i fall into this blissful state I ponder on how you’re my one true SOULMATE Its getting dark to dark to see A chilling breeze embraces me The smell of camomile fresh from the garden My life is a movie that both of us star in. Speaking of stars I’m starting to see some They light up the sky, reminds me of my freedom How big and how vast our world is around us So grateful for god we were lost but he found us So i write the poem with him always in mind Things all around us Just get better with time. I fall more in love with you every day! You have walked hand and hand with me as I continue to get my emotions, mind, body and soul in tact! You have given me so much strength, support , encouragement and joy. I just wanted to publicly honor you, and remind you that the best is yet to come! Have a great shoot today my love!

Příspěvek sdílený Justin Bieber (@justinbieber), Dub 8, 2019 v 12:10 PDT

Reklama

Další články

Načítám