Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nezáří jen na přehlídkovém mole, před objektivem fotoaparátů a na červeném koberci. Aneta Vignerová (36) dostala příležitost zahrát si ve videoklipu s názvem Parfémy od kapely UDG.

O tom, že Vignerová strávila pěkně žhavý den, není pochyb. Nejprve si užívala rande s Tomášem Staňkem, bubeníkem kapely UDG a pak dokonce skončila v posteli s někým jiným.

„S holkama byla na place sranda, u natáčení jsme tak trochu popíjeli a pak jsme rovnou přešli na mejdan,“ vystihuje atmosféru u natáčení písně Parfémy Petr Vrzák, frontman kapely UDG. Jednou z dívek, kterou ve videoklipu lze vidět, je i známá modelka a Miss České republiky 2009 Aneta Vignerová. „Aneta byla skvělá, hrála mi ženu. Problém byl jen ten, že se neustále všemu smála, a to i u vážných scén,“ dodává Petr, který s modelkou nakonec natáčel scény v posteli.

Vignerová má za sebou několik nevydařených vztahů. Není tomu tak dlouho, co modelka přiznala vztah se scenáristou a dramaturgem Petrem Kolečkem. V současné době vypadají oba dva zamilovaně a nedávno poprvé dokonce došla řeč i na miminko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám