Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oficiální twitterový účet Jamese Bonda v pondělí informoval o tom, že zemřela další Bond Girl z filmu Goldfinger, herečka Nadja Regin (†87). Smutná zpráva přišla nedlouho poté, co fanoušci agenta 007 obrečeli smrt hlavní Bond Girl filmu Tanii Mallet.

Nadja se narodila v Srbsku a vystudovala herectví v Bělehradě. Do Británie se přistěhovala se svým manželem v roce 1950 přičemž podle všech informací neuměla ani slovo anglicky.Svou první větší hereckou příležitost dostala v bondovce Srdečné pozdravy z Ruska, kde si zahrála milenku Pedra Armendárize.

O rok později byla obsazena do další menší role ve filmu Goldfinger, ale tentokrát už po boku Seana Conneryho. Její postava se jmenovala Bonita a byla tanečnicí, kterou James Bond překvapil v její šatně, když si zrovna dávala vanu.

Herečka se během svého života zmínila, že se stydí být vůbec označována za BondGirl, jelikož její postava byla ve filmu jen krátce. Natáčení si ovšem užila a její život role změnila.

Reklama

Další články

Načítám