Hlavní obsah
Článek

Při nedělním přímém přenosu soutěže Česko Slovensko má Talent se v zákulisí odehrálo nečekané drama. Na pódiu právě končilo vystoupení skupiny Amanitas, která předvádí takzvané ohňové divadlo. Před trojicí porotců tak v Bratislavě na jevišti létaly obří plameny, ale zdálo se, že hořící umělci na obřích chůdách z Amanitas mají vše plně pod kontrolou. Jenže opak byl pravdou.

Jen co vystoupení skončilo, vřítil se do zákulisí jeden z Amanitasů a marně se snažil uhasit oheň svého kostýmu. Ten už totiž viditelně nabral mnohem větších rozměrů, než bylo plánováno. Vystupujícímu šlo o holý život. Na dramatických záběrech, které v zákulisí pořídil jeden z členů štábu a později se objevily na internetu, vidíme, jak se hořící pochodeň na chůdách vřítí do zákulisí, kde se nejprve marně snaží najít nějakou oporu. Následně se kácí k zemi, kde ho na poslední chvíli zachraňují členové štábu. Ti na hořícího nebožáka házejí deky a hasí ho pomocí minimaxů.

„Po vystoupení skupiny Amanitas došlo v zákulisí k dramatickým událostem. Jeden ze soutěžících po odchodu z pódia začal hořet. Naštěstí se ho ale podařilo včas uhasit. Jen díky pohotovému zásahu štábu nedošlo k tragédii,“ přiznal mluvčí televizní show Marek Winkler.

Nutno podotknout, že po tomto zážitku panuje na Primě velká nervozita. Na nedělní přímý přenos je totiž v programu další ohňová show. Všichni doufají, že tentokrát to ale proběhne bez podobně dramatické dohry, jako uplynulou neděli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám