Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) má stále nabitý diář. Září jak na činoherních, tak i na muzikálových prknech a natáčí roli starostky Růžičkové v seriálu Modrý kód.

V minulém týdnu se dostala do situace, kterou by už nechtěla znovu zažít. Při parkování totiž přišla o peněženku s doklady i platebními kartami.

„Ztratila jsem peněženku. Když jsem to zjistila, propadla jsem zoufalství, plakala, “ svěřila herečka na sociální síti své pocity. Vše se však v dobré obrátilo ve chvíli, kdy půvabné herečce zazvonil mobilní telefon.

„Zavolala mi policie, že má peněženka se našla a nálezce ji přinesl. Byl to Vietnamec, našel ji na ulici, kde jsem parkovala,“ dodala herečka.

Brožová má nyní v plánu se s nálezcem setkat a osobně mu poděkovat. Na svém kontě má Kateřina už jednu ztracenou peněženku, o kterou přišla při vykradení auta v Plzni. Tenkrát se však bohužel nic nenašlo, takže je herečka ráda, že nyní měla nešťastná situace dobrý konec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám