Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokdo zřejmě tuší, že populární zpěvačka Monika Absolonová (47) má sourozence. Její mladší bratr Marek (32) se totiž po sestřině vzoru nevydal uměleckým směrem, a tak se veřejnosti spíš straní.

I když jsou ale jejich světy velmi rozdílné, mají k sobě hodně blízko. Jak moc, teď zpěvačka vyjádřila na sociálních sítích. „Před 32 lety se mi narodil brácha. Strašně jsem si přála sourozence a splnilo se. Máro, krásné narozeniny,“ přála všechno nejlepší benjaminovi Monika.

Zároveň se také pochlubila rodinnou fotkou, na které Marek drží v náručí malého synovečka Matouše, který se narodil loni v listopadu.

V komentářích pod příspěvkem se vedle gratulací objevila také další vzpomínka. „Byla jsi pyšná ségra, co může vozit kočárek. Dodnes si pamatuji, jak jsi ho vozila v kočárku na Zeleném pruhu, když už byl větší. A můj brácha chodil s tebou, měl tě tenkrát plnou hlavu,“ znělo v komentáři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám