Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O menším než malém množství vkusu zpěvačky Míši Noskové (41) už se toho popsalo tolik, že by písmena mohla obkroužit třikrát zeměkouli. Když ji ovšem obléknou v divadle, kde se postarají i o její účes a líčení, je všechno jinak.

Nosková má za sebou premiéru v titulní roli muzikálu Evita v českobudějovickém divadle a na kostýmech pro nejzásadnější první dámu Argentiny a jihoamerického kontinentu vůbec si tady dali opravdu záležet.

"Kostýmů má Evita asi deset a střídají se někdy ve vražedném tempu třiceti vteřin. Bez dvou kostymérek a dvou maskérek se to nedá fyzicky zvládnout. A to někdy běžím na jeviště ještě téměř rozepnutá a dopínám si knoflíčky na kostýmku ještě během scény," svěřila Nosková.

Pochlubila se také tím, že v divadle nešetřili a šedý kostýmek, který můžete vidět na úvodní fotografii k článku, je dovezený z Ameriky přímo od Diora. "Taktéž i některé klobouky. A o té mrtvé lišce radši nemluvím," nenese zpěvačka dobře, že musí oblékat pravou kožešinu. Nicméně jí to v představení opravdu sluší, jak se můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám