Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ochutnejte osvěžující koktejl vzorů a barev! Uchvátí vás nespoutaná krása divokých šelem i bujná vegetace tropického pralesa. Neónové odstíny doslova oslní. A pro zapřisáhlé milovnice klasiky je tu jednobarevný minimalismus nebo drobné geometrické vzory.

Šelmy vládnou

Máte plnou ženskou postavu? Zkroťte své vnady dobrými střihy. Košíčky plavek Wild krásně pojmou i opravdu velká prsa. Vyšší pas kalhotek je nejen trendy, ale také nahrává právě ženám při těle. Bříško udělají plošší a opticky štíhlejší. A to přece všechny chceme…

Dvoudílné plavky Fiji v efektní červené

Šťavnatá červená

Milujete vodní radovánky, ale hubnutí do plavek jde pomaleji, než jste plánovala? Řešením jsou plavky Fiji v syté červené barvě. Kalhotky s vyšším pasem a zpevňujícím efektem bříška Vás zbaví starostí s dietou a krásně vytvarují postavu. Nevyztužené košíčky se vracejí na výsluní. Prsa v nich vypadají úplně přirozeně, ale pevněji.

Dvoudílné plavky Dua s tropickými motivy

Dotek exotiky

Na azurovém podkladu plavek Dua najdete lákavé motivy inspirované tropickým rájem. Podprsenka s efektním křížením navíc přitáhne pozornost k Vašemu dekoltu. Kalhotky se stahováním na bocích si upravíte podle svého gusta. Stáhnete je, když si budete chtít víc opálit nohy nebo bříško.

Neónové bikiny Jenny

Buďte středem pozornosti

Chcete vyniknout? Sáhněte po bikinách Jenny ve výrazných barvách, které zaručeně upoutají. Vyztužený horní díl vytvaruje nepřehlédnutelný dekolt a spodní díl v klasickém střihu bude slušet každé postavě. Tyhle plavky mají tu výhodu, že díky faktoru UPF 50+ ochrání Vaši kůži před slunečními paprsky a navíc nevyblednou.

Plavky Alicia ve zeštíhlujícím střihu

Jednodílné neznamená nudné

Vyzkoušejte plavky Alicia v originálním designu, který podtrhují zlaté detaily. Všem skeptikům tak vyrazíte dech! Vyztužené košíčky v T střihu perfektně zpevní i velká ňadra a pěkně je zakulatí. Černé díly na bocích vás udělají okamžitě štíhlejší. Bez cvičení.

Další články

Načítám