Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S radostí přijala pozvání, aby přišla zhodnotit adepty na Muže roku zpěvačka a herečka Dáda Patrasová (67). Radost měli i leckteří mladí muži, kteří na casting dorazili. Na Dádiných písničkách vyrostli a během castingu si společně s ní "zažížalili", když v jejich podání zazněla písnička Chytila jsem na pasece žížalu.

"Vždycky jsem byla spíš na starší muže, i když Vito tedy je o třináct let mladší. A na tyhle kluky se sice ráda podívám, potěšilo mě, že znají moje písničky, ale beru je spíš jako děti nebo fanoušky. Taky jsem byla moc ráda, když jsme si tady mohli tu nesmrtelnou Žížalu společně zazpívat," mínila Dáda.

Dostali jsme se i k Dádinu instagramovému účtu, který v poslední době hýbe internetem. Ona sama ovšem odborníkem na grafiku a technologie, pomocí nichž příspěvky vznikají, není. "Dělá je můj přítel Vito. Je to všechno z jeho hlavy. Pro Českou republiku je to možná trochu přes čáru, ale v Itálii to berou jinak. My se neumíme odvázat. A komu se to nelíbí, tak je to jeho hloupost," krčila rameny s tím, že Vitovi ohledně svého instagramového účtu nechá dál volnou ruku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám