Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda Jany Tvrdíkové strmě stoupá vzhůru. Vítězka světového finále prestižní modelingové soutěže Elite Model Look nezdobí pouze obálky nejrůznějších mutací módních časopisů po světě, ale je o ni zájem i v Česku.

Kráska s nevinnou tváří se naposledy objevila na obálce módního magazínu Top Fashion. Na focení jí sekundovaly další dvě vítězky národní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look Aneta Měšťanová a Leontýna Šiřínová. Úspěšné modelky, které se už uplatnily na poli světového modelingu, zachytila talentovaná slovenská fotografka Mária Švarbová.

„Focení jsem si moc užila. S Anet a Leontýnou se fotilo moc fajn. Inspirativní byl i interiér Adolfa Loose v Plzni, který kolekci krásně doplnil,” svěřila se nám po focení dcera bývalého politika a podnikatele Jaroslava Tvrdíka.

„Jsem vždy velmi ráda, když v domě vznikne takový nádherný materiál s koncepcí vítězek. Její eleganci podtrhují také nádherné oděvy módního domu Dior,” komentoval úspěch jejich objevitel Sáša Jány a dále uvedl: „Budu rád, když se nám přijdou ukázat nové tváře na právě probíhající castingy do soutěže Schwarzkopf Elite Model Look.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám