Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zaměstnankyně nízkonákladové letecké společnosti Ryanair se letos před koncem roku jako již tradičně svlékly pro dobrou věc a nafotily zbrusu nový kalendář pro rok 2012. Svůdné letušky už od roku 2008 každoročně odhazují stud a oděné jen do plavek nebo spodního prádla se nechávají zvěčnit od některého ze známých fotografů.

Letecký dopravce Ryanair sice výtěžek z prodeje kalendářů přenechá ve prospěch výzkumu léčení rakoviny kůže u dětí, ale sám sobě udělá také pořádnou reklamu. Především u pánů tak určitě vzbudí zájem o své služby a konkurence může jen vzteky skřípat zuby.

Odvahu dívek a smysl pro humor jejich šéfa Michaela O’Learyho nakonec dokázaly i fotografie pořízené v hotelu Alexander v irském Dublinu. Právě tam se letušky opět svlékly a pózovaly s poněkud bláznivě vypadajícím O’Learym v trenýrkách s mořským vzorem, plaveckými brýlemi a ploutvemi na nohou.

„Kalendář Ryanair Cabin Crew Charity pro rok 2012 je nejvíce sexy z celé dosavadní historie. Obsahuje fotografie 13 krásných letušek v plavkách a spodním prádle,“ sdělil mluvčí letecké společnosti. Kalendář je možné zakoupit přímo na palubě letadel společnosti za 10 euro (cca 250 korun).

Reklama

Další články

Načítám