Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O víkendu proběhl poslední casting na letošní finalisty soutěže Muž roku. Letos se konaly hned tři a rozhodně bylo z čeho vybírat. "Přihlášky letos přišly od více než osmi set uchazečů, z nichž bude vybráno dvanáct finalistů, kteří se utkají na finálovém večeru 23. srpna v Náchodě," upřesnil ředitel soutěže David Novotný.

Jelikož má přístup ke všem přihláškám, dokázal nám shrnout i to, kdo se letos do soutěže hlásil i ohledně profesí. "Ubylo nám fitness trenérů, uchazeči se sportu věnují spíše volnočasově. Zato se přihlásilo hodně studentů, barmanů a obchodních zástupců. Řekl bych, že kvalita kluků se průběžně zlepšuje, o čemž svědčí i úspěchy na světových soutěžích," míní Novotný, jehož naposledy potěšil 4. místem na Mr. Intercontinental aktuální Muž roku Jiří Kmoníček.

Přihlášky ještě procházejí sítem, na castingy nejsou pozváni všichni, to by netrvaly dny, ale týdny. "Hlásil se nám třeba pokladní, který měl přes sto dvacet kilo. Jiný zase napsal CHCY VIHRÁT. Tak toho už jsem na casting nepozval. Ti kluci musejí být inteligentní, mít zájem o sport, být šarmantní a okouzlující," uzavřel s tím, že představení dvanáctky finalistů proběhne na konci dubna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám