Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alternací bílé čarodějky Glindy bude v muzikálu Čarodějka, jehož neuvěřitelný příběh plný magie se začne na jevišti divadla GoJa Music Hall odvíjet 14. září, je i půvabná blondýnka Nikola Ďuricová.

Příležitosti zahrát si tak náročnou a pro ni vysněnou roli bere tak vážně, že kvůli ní dokonce odložila i svatbu. Nikolu totiž požádal přítel Lukáš Kofroň o ruku 31. prosince. Se zásnubním prstenem poklekl přímo na jevišti, kde hrála titulní roli v muzikálu Tři oříšky pro Popelku.

"Svatbu do roka a do dne určitě nestihneme. Chci se vdávat v létě, ale v tom letošním budu mít plnou hlavu přípravy na Čarodějku, tak bychom si to ani neužili," svěřila nám Nikola, kterou jsme ovšem varovali, aby ke sňatku vůbec došlo.

V přesně stejné situaci se totiž před lety ocitla ve stejném divadle Michaela Gemrotová (38), která svatbu odložila kvůli hlavní roli ve Fantomovi opery. S přítelem Sašou jsou sice spolu dodnes, vzít se ale nestihli.

Jak na to reagovala, se dozvíte v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám