Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka Jitka Schneiderová (51) naskočila jako jedna z mála nových postav do pokračování seriálu Sanitka. "Mám tam dějovou linku s Jaromírem Dulavou, který je také nový. Jsme v záchranářské sekci," řekla Super.cz herečka. "A zajímavé je, že tam budu bojovat o jednoho chlapa s Dagmar Havlovou (71)," dodala.

"Je to docela pikantní mít zálusk na stejného muže jako bývalá první dáma," smála se Jitka, která si mezi natáčením a péčí o dceru našla na charitu. Spolu dalšími herci se převtělila do role servírky. "Určité zkušenosti mám. Kdysi jsem dělala brigádu v mléčném baru a připravovala smaženky," zavzpomínala.

Zkušenosti měly i Petra Nesvačilová a Petra Hřebíčková. "Já přes léto pomáhala strýčkovi a obsluhovala jsem celou hospodu. Unesu tři piva v jedné ruce," pochlubila se Nesvačilová. "A já dokážu unést šest talířů najednou," trumfla ji Hřebíčková, kterou diváci znají z komedie Muži v naději. Jen Valérie Zawadská přiznala, že v hospodě nikdy nepracovala, i když to byl její sen.

Míra Nosek se ovšem trochu rozčiloval. "Já jsem opravdu dobrý barman, ale tady mne nechtěli nechat udělat fire show," postěžoval si v Hard Rock Cafe, kde roznášel drinky pro nadaci Fragilis. Tržba z toho, co herci prodali, půjde na nemocné děti.

Reklama

Další články

Načítám