Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Bezděková (29) přiznala, že na tom není psychicky nejlépe.Někdo jí "hecknul" účet na Instagramu, kde měla 90 tisíc fanoušků. Andrea tak přišla o jeden z hlavních zdrojů svých příjmů.

"Byla jsem teď psychicky jak hromádka neštěstí, nikdo nepřišel o život, ale já přišla o práci. Je to hrozná bezmoc. Přijde mi, jako bych tři roky chodila do práce a najednou přišel šéf a řekl, už u nás nepracuješ," řekla Super.cz Andrea.

Modelka si založila nový instagramový účet, ale tak velký počet fanoušků pochopitelně jen tak nezíská. "Nepřestávám doufat, že mi můj účet bude obnoven. Založila jsem si ale nový, protože mám pocit, že když jen čekám, přicházím o čas. Zatím čekám, nic jiného mi ani nezbývá. Věřím, že to dobře dopadne. Existuje jen jedna oficiální cesta, kdy se napíše na podporu a pak se musí jen čekat," vysvětluje.

Kdo za vším stojí, netuší. "Myslím si, že jsou to hackeři z Ruska, kteří možná podporují nějakou arabskou restauraci, hotel... Těžko říct, co s mým účtem právě nyní je," kroutí hlavou.

Andrea se vyrazila rozptýlit na koncert Mikolase Josefa. "Mikolasova tvorba se mi hrozně líbí. Netušila jsem, že nám tady odtajní tolik nových písniček. Líbí se mi show, klobouk dolů," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám