Hlavní obsah
Článek

Legenda ruské populární hudby Alla Pugačova snad dokázala zastavit čas. Dnes 62letá hvězda je už sice v pěveckém důchodu, do společnosti ale chodit nepřestala, a tak se milióny jejích fanoušků mohou přesvědčit, že rok od roku mládne a vypadá bez nadsázky o několik dekád mladší.

Zpěvačce možná prospívá romantických vztah s o mnoho mladším zpěvákem a televizním komikem Maximem Galkinem (35). Ačkoliv se nikdy před zákonem nevzali, jejich láska trvá už deset let a zdá se, že jsou spolu stále velmi šťastní.

Popová legenda se na veřejnosti naposledy ukázala minulý týden, když její kamarádka, herečka Julija Vysockaja otevírala v Moskvě svou první restauraci.

Allu kromě Maxima doprovodila i její dcera, populární zpěvačka a herečka Kristina Orbakaite (40). Akce se zúčastnila řada ruských hvězd, mezi nimi i světoznámý režisér Andrej Končalovskij.

Alla oznámila konec pěvecké kariéry v březnu 2009. Vysvětlila tehdy, že její srdce už nezvládá neustálé cestování. Kvůli prodělaným operacím už ji navíc zrazuje i hlas.

Na vizáži Ally Borisovny se ale věk neprojevil. Ve fotogalerii se můžete přesvědčit, že dnes vypadá možná lépe, než v 80. letech. Pugačova se jako jedna z mála sovětských zpěvaček v 70. a 80. letech proslavila po celé Evropě. Mnoho posluchačů si získala i v tehdejším Československu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám