Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český zpěvák a hudebník MikAel, který na sebe upozornil skladnou Easily a ještě víc cover verzí hitu Petera Gabriela Kiss That Frog, kterou nazpíval s kolegyní Markétou Plecháčovou aka Marqet, představil necelé dva měsíce před vydáním svého debutového alba EASY nový singl Air Control.

„Letně laděná píseň“, jak ji interpret, jímž není nikdo jiný než zpěvák Michael Foret (37), nazývá, ve svém textu pracuje s metaforami popisujícími vztah muže a ženy. Režie klipu se ujal Michael sám.

K desce, na níž posluchači najdou anglické písničky a jeden bonus v češtině, MikAel říká následující: „Bude to barevné, občas elektronické, občas poprockové a občas folkové. Bude to někdy hodně veselé, ale někdy zase hodně temné a smutné. Ostatně jako celý můj téměř 33letý život, který jsem se pokusil narvat do 9 písní a vydat je na albu. Je to to nejlepší, co jsem ze sebe za tu dobu dostal,“ říká Foret, který si vydáním desky plní jeden ze svých velkých snů.

Album EASY vyjde 21. května, tentýž den ho autor pokřtí. 1.6. MikAel vystoupí na open-air festivalu Okoř se Šťávou, kde zahraje živě celé album.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám