Hlavní obsah
Článek

Několik měsíců příprav předcházelo velkému koncertu Mikolase Josefa (28). Zpěvák, který v loňském roce skvěle reprezentoval Českou republiku na hudební soutěži Eurovize, se rozhodl pro své fanoušky přichystat show, za kterou by se nemusela stydět ani žádná zahraniční hvězda.

Týdny před vystoupením Mikolas takřka nespal a stres z příprav vzal pár dní před koncertem za své. „Dva dny zpátky mi odešel hlas. Neměl jsem mluvit, byl jsem o čaji a měl klidový režim a kompletní pauzu,“ svěřil po koncertě, který vyšel na 3,5 miliónu korun zpěvák.

„Ty týdny předtím byly hodně tvrdé, musela se udělat hudba, tanec, vše kolem, byly to pevné týdny, moc jsem nespal a odříznul jsem se od světa,“ svěřil Mikolas Josef, který byl nadšený, že vše dopadlo, jak mělo.

Už nyní plánuje, jak s velkolepou show vyrazí i za hranice, kde má díky soutěži Eurovize početnou fanouškovskou základnu. „Tuhle show chci převzít a udělat ji v dalších evropských městech jako Atény nebo Barcelona, další místa si zatím nechám pro sebe,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám