Hlavní obsah
Článek

První předčasnou oslavu 53. narozenin má za sebou Lucie Bílá (57). Dříve než v kruhu rodiny a přátel oslavovala na jevišti. A nebyla oslavenkyní jedinou. Současně se totiž v Hudebním Divadle v Karlíně slavila i 400. repríza jejímu srdci nejbližšího muzikálu.

Carmen, kde vystupuje v titulní roli bez alternace, si do divadelního  repertoáru sama vybrala, a je vidět, že její volba byla ta nejlepší. Patří k nejdéle uváděným muzikálům na této scéně. A i když už je Lucka pár let padesátnice, divokou cikánku ztvárňuje pořád s vervou.

Stejně tak tomu bylo i na jubilejním představení, kde publikum obě oslavenkyně ocenilo bouřlivým potleskem vestoje. Zpestřením byl jen závěrečný dort a spousta květin, rudých růží, jak se ke správné Carmen nejvíc hodí. A bylo jich rozhodně víc než třiapadesát, kterých zpěvačce bude 7. dubna.

Na jevišti Lucii Bílé kromě divadelních kolegů, včetně exmanžela Vaška Noida Bárty (43), jenž v muzikálu ztvárňuje jejího žárlivého milence, popřál i její současný partner Radek Filipi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám