Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Hledáte pohodlnou obuv a módní hit zároveň? Značka VIVOBAREFOOT je předním výrobcem barefoot bot s dokonalým designem a funkčností. Barefoot obuv má špičky v anatomickém tvaru chodidel. Tím je zajištěn svobodný pohyb prstů a komfort. Oceníte ultratenkou podrážku s nulovým sklonem mezi špičkou a patou pro přirozený postoj. Zkrátka tato obuv je designována pro maximální pocit bosé chůze a pohodlí!

VIVOBAREFOOT Gobi bosá elegance

Dokonalý a jednoduchý design, to jsou unisexové VIVOBAREFOOT Gobi II. Jedná se o maximálně pohodlné kotníkové barefoot boty z prvotřídní kůže Pittards Wild Hide, které na noze díky nízké váze a skvělé ohebnosti téměř neucítíte. Navíc mají pouhé 3 mm tenkou oděruodolnou podrážku s ochranou odolnou proti propíchnutí pro maximální pocit bosé chůze. S botami VIVOBAREFOOT Gobi II odpadá pocit úlevy, když se večer vyzujete, jako je tomu u většiny klasických bot. Ten pocit pohodlí musíte zažít!

VIVOBAREFOOT Kanna Sock Knit pohodlné tak že o nich ani nevíte

Dámský model VIVOBAREFOOT Kanna Sock Knit jsou nejpohodlnější lifestylové boty, které promění každý váš krok v dokonalý bosý zážitek. Kombinace pružného pleteného materiálu, kvalitní kůže a stylového rychlozavazovacího systému zajistí vašim chodidlům neomezený pohyb a maximální komfort každý den. Hledáte-li obuv, která nebude omezovat vaše chodidla a má nadčasový design, VIVOBAREFOOT Kanna Sock Knit jsou nejlepší volba.

VIVOBAREFOOT Kanna jako naboso každý den

Dámský model VIVOBAREFOOT Kanna jsou lehké přizpůsobivé boty, které vám na noze budou připadat jako ponožka, protože je díky elastickému svršku téměř neucítíte. VIVOBAREFOOT Kanna jsou ideální pro každodenní použití, ať jdete na procházku či hodinu jógy.

VIVOBAREFOOT Primus Lux sportovní elegance

Unisexový model VIVOBAREFOOT Primus Lux jsou barefoot boty navržené od špičky po patu pro každodenní pohyb bez omezení. Prvotřídní perforovaná kůže Pittards Wild Hide umožní vašim chodidlům dokonale dýchat při každém kroku a minimalistický design zajistí absolutní pocit komfortu, volnosti a přirozeného pohybu, jako byste ani žádné boty na nohách neměli.

VIVOBAREFOOT Primus Lite lehké jako pírko

Další unisexový model je VIVOBAREFOOT Primus Lite, nejlehčí tréninkové boty pro přirozený pohyb a dokonalou kontrolu nad každým silničním během či cvičením. Kombinace hladké veganské síťoviny bez podšívky a ultratenké podrážky vám usnadní trénink i práci na vaší technice. S VIVOBAREFOOT Primus Lite navíc pomáháte životnímu prostředí, protože každý pár je vyrobený ze 17 recyklovaných PET lahví.

Další články

Načítám