Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je tu jaro a sním i řádná dávka alergenů, které se šíří nejen venku, ale také u nás doma. Proto je důležité se zejména v tomto období zaměřit na svoji postel. Důkladné zbavení prachu všech koutů ložnice a časté praní ložního povlečení je základ. Víte ale, že ve staré matraci s vámi žije až dva miliony roztočů? Pravidelné praní potahu může být jen částečné řešení, důležitá je pravidelná obměna matrace, která by měla proběhnout alespoň jednou za 7-10 let, u alergiků i častěji. Tak proč se do výměny nepustit hned?

Dnes: slevy až -54% + kupon na dalších 10% na nákup nové matrace

V českém rodinném obchodě Matracezahubicku.cz nakoupíte právě teď poctivé české matrace ve výprodeji až o 54% levněji. Navíc pro vás máme kupon na dodatečnou slevu -10% na všechny matrace, i na ty zlevněné, stačí využít slevový kód „jaro10“ a to už je slušná motivace k nákupu nové matrace.

Doprava je právě teď po celé ČR zdarma

Využijte právě teď dopravy u všech matrací zdarma po celé ČR, matrace můžete mít doma už za 24 hodin. V Praze a Plzni navíc můžete využít služby odvozu staré matrace a výnosu nové matrace až třeba do ložnice zdarma.

Matrace v akci 1+1 v ceně od 2599Kč za 2ks dnes navíc s dopravou zdarma po celé ČR.

Sháníte dvě matrace? Na Matrace za hubičku.cz ušetříte ještě více již při nákupu dvou kusů. Využijte naší akční nabídky na zvýhodněné sety 2ks matrací za jednu cenu s dnešní slevou až -54%! Doprava je po celé ČR zdarma a všechny matrace můžete ještě dnes vyzkoušet i osobně na prodejnách Matrace za hubičk.cz v Praze a Plzni.

Zatočte s roztoči a bolavými zády s první českou superpremiovou kolekcí X

Hledáte pro své záda a klouby jen to nejlepší? Připravili jsme pro vás exklusivní kolekci superpremiových českých matrací Matracex.cz. Vybrali jsme jen ty nejlepší dostupné materiály vhodné pro alergiky a technologie 21. století jako jsou hybridní, gelové a studené HR pěny s OH až 60kg/m3 a vytvořili kolekci čtyř prvotřídních matrací, kterou pro vás vyrábíme v ČR. Ortopedické matrace z kolekce MatraceX.cz můžete vyzkoušet na naší prodejně v Praze a Plzni. Využijte zaváděcích cen a ušetřete tisíce, navíc ke všem matracím záruka 8 let a možnost výměny do 30ti dnů zdarma.

Další články

Načítám